proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Proxy nie działają
Autor Wiadomość
prxtom 

Wysłany: 2009-09-03, 20:02   Proxy nie działają

Żadne proxy ani bramki proxy nie działają i nie można wystawiać komentarza na tej stronie.
Nie trzeba żadnej rejestracji.
Proszę o podanie jakiegoś proxy, które tam działa.

http://anime.tanuki.pl/st...328/komentarze/

Po prostu klikasz dodaj komentarz i na żadnym proxy nie można go wysłać, a na bramce nawet napisać.

Można napisać tam cokolwiek (dodaj komentarz) i spróbować wysłać i zobaczyć, że na proxy będzie jakiś błąd komunikacji.

prxtom 

Wysłany: 2009-09-17, 11:53   

ontek napisał/a:
Musi coś zadziałać. Sprawdź na bramkach proxy z terytorium UK. Dodatkowo jak wchodzisz na strone to włacz przekazywanie refferal oraz odhacz wyłączenie wykonywania skryptów.

Podałem stronę więc chyba możesz sprawdzić czy któraś bramka działa. Jak ci się uda wysłać komentarz przez proxy to znaczy, że działa.
I powiedz jakie ustawienia zmieniałeś.

prxtom 

Wysłany: 2009-09-17, 18:50   

ontek napisał/a:
Zgadza się, to nie jest wielki problem żebyś sobie sprawdził tą stronę na rożnych bramkach proxy z różnymi ustawieniami.

Ja z bramek już nie korzystam i nie zamierzam korzystać, są lepsze rozwiązania. Ustawienie adresu w przeglądarce lub w aplikacji jest decydowanie lepszym rozwiązaniem. Wystarczy tylko posiadać sprawdzone IP serwera proxy.

Jeśli odpisujesz to byś przynajmniej spróbował jakoś pomóc bo na razie twoje posty żadnej wartości nie przedstawiają.
Pomóc tzn podać adres który sprawdzałeś i działa.

Ja sprawdzałem bardzo wiele i wszystkie nie działały.
Zarówno bramki jak i te wpisywane w przeglądarce.

Jedynie tor działa, ale to wiem.

prxtom 

Wysłany: 2009-09-17, 21:21   

ontek napisał/a:
Ja owszem pomóc mogę bardzo dużo, ale za lenia nie zamierzam sprawdzać strony bo nie mam na to czasu. Masz jakieś konkretne pytanie to pytaj, odpowiem, ale nie licz że za ciebie wszystko będę robił.

Sprawdzaj wszystkie Ip proxy jak leci, proponuję na początek z Czech i Rumunii.

Sądzę, że nie rozumiesz na czym polega problem tamtej strony.
Domyślam się że nawet nie sprawdzałeś tych komentarzy.

Zastanów się choć raz. Jakbym sądził, że po prostu należy zmienić proxy to bym tak zrobił, ale jestem pewien, że to nic nie da.

prxtom 

Wysłany: 2009-09-17, 22:39   

ontek napisał/a:
Ale mi tu koleś bajerujesz. Dodałem komentarz bez większych problemów łącząc się ze stroną przez IP proxy zlokalizowane w Niemczech, wpisane na sztywno w przeglądarce Swiftfox.

Ja używam firefoxa.
Jakbyś podał proxy, które użyłeś to bym sprawdził u siebie czy da się komentarz wysłać.

PS:
I rozumiem, że wysłałeś ten komentarz ?

Reklama

Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa

Odpowiedz do tematu