Problem z rapidshare, Chello Light + router wi-fi |
Autor |
Wiadomość |
darrro87 [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-05, 16:01 Problem z rapidshare, Chello Light + router wi-fi
|
|
|
Witam wszystkich, mam pewien problem i pare pytań, na które nie znalazłem jak dotąd odpowiedzi. Od niedawna posiadam Chello Light 1,5 Mbs podzielone na dwa komputery routerem wi-fi Netgear wpn824 v2. Chciałbym ominąć w jakiś sposób limity na Rapidshare, oczywiście nie płacąc za konto premium. Jedyny sposób jaki znam to zmiana adres MAC routera co skutkuje zmianą adresu IP, ale boję się, że UPC może mnie w końcu zablokować. Są inne sposoby na "oszukanie" Rapidshare`a ? I o co chodzi ze zmianą proxy, jak to się robi, czy trzeba zmieniać coś w ustawieniach routera, czy to działa ? A może jest jeszcze inny sposób na Rapid`a pod Chello. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. |
|
|
|
|
jaro86 [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-06, 13:36 Sposób na rapidshare
|
|
|
Nic nie musisz robić :)
wystarczy wejść na adres http://proxylist.mooo.com i wpisać link który chcesz ściągnąć (rapidshare, megaupload, depofile)i z lewego menu wybrac bramke proxy przez którą chcemy sciagnac plik. Jeżeli nie możesz ściągnąć pliku, wybierz kolejną bramkę proxy. Dodatkowo możesz ściągać naraz kilka plików (oczywiście każdy z innej bramki). |
|
|
|
|
Reklama
Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|