proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Gotowanie
Autor Wiadomość
nosleep 

Wysłany: 2023-02-06, 09:51   Gotowanie

hejka!
Lubicie gotować? Macie jakieś ulubione potrawy?
Ja bardzo lubię różnego rodzaju zupy. Ostatnio często kupuję barszcz czerwony w butelce, który jest świetną baza do zupy. Barszcz ten ma wyrazisty smak i piękny kolor. Poza tym świetnie sprawdza się na zimowa pogodę bo jest mega rozgrzewający.

gregory 

Wysłany: 2023-02-28, 14:20   

Sam też uwielbiam eksperymentować z różnymi smakami i technikami kulinarnymi. Moje ulubione potrawy to spaghetti carbonara, tajskie curry i domowe hamburgery. Ale w sumie lubię gotować wszystko - od prostych potraw do bardziej skomplikowanych dań. W ostatnim czasie staram się jednak trochę ograniczać, bo zauważyłem że spora część kupowanych przeze mnie składników marnuje się jeszcze zanim zdążę z nich coś przyrządzić. Dlatego postanowiłem nauczyć się jak gotować ekologiczne! Przygotowałem już kilka potraw z części roślin, które zazwyczaj trafiały do kosza i muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczony smakiem. Jeśli ktoś sam chciałby spróbować, to polecam przeczytać https://www.casfera.pl/ja...-nasze-sposoby/. Mają tam sporo praktycznych wskazówek, jak wykorzystać resztki jedzenia i uniknąć ich wyrzucania.

Reklama

Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa

Odpowiedz do tematu