Gotowanie |
Autor |
Wiadomość |
nosleep
|
Wysłany: 2023-02-06, 09:51 Gotowanie
|
|
|
hejka!
Lubicie gotować? Macie jakieś ulubione potrawy?
Ja bardzo lubię różnego rodzaju zupy. Ostatnio często kupuję barszcz czerwony w butelce, który jest świetną baza do zupy. Barszcz ten ma wyrazisty smak i piękny kolor. Poza tym świetnie sprawdza się na zimowa pogodę bo jest mega rozgrzewający. |
|
|
|
|
gregory
|
Wysłany: 2023-02-28, 14:20
|
|
|
Sam też uwielbiam eksperymentować z różnymi smakami i technikami kulinarnymi. Moje ulubione potrawy to spaghetti carbonara, tajskie curry i domowe hamburgery. Ale w sumie lubię gotować wszystko - od prostych potraw do bardziej skomplikowanych dań. W ostatnim czasie staram się jednak trochę ograniczać, bo zauważyłem że spora część kupowanych przeze mnie składników marnuje się jeszcze zanim zdążę z nich coś przyrządzić. Dlatego postanowiłem nauczyć się jak gotować ekologiczne! Przygotowałem już kilka potraw z części roślin, które zazwyczaj trafiały do kosza i muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczony smakiem. Jeśli ktoś sam chciałby spróbować, to polecam przeczytać https://www.casfera.pl/ja...-nasze-sposoby/. Mają tam sporo praktycznych wskazówek, jak wykorzystać resztki jedzenia i uniknąć ich wyrzucania. |
|
|
|
|
Reklama
Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|