IE zawsze mi sam włącza opcję używaj serwera proxy |
Autor |
Wiadomość |
komorekbronek
|
Wysłany: 2014-02-24, 09:14 IE zawsze mi sam włącza opcję używaj serwera proxy
|
|
|
W Internet Explorerze w zakładce "Narzędzia" -> "Opcje Internetowe" - > "Połączenia" -> "Ustawienia sieci LAN"
zawsze mam zaznaczoną opcję - "użyj serwera proxy dla sieci lan" oraz "nie używaj serwera proxy dla adresów lokalnych"
Internet działa, ale przeszkadza mi ta opcja bo przez nią nie mogę uruchomić gry sieciowej NFS World, i za każdym razem gdy odhaczę te ustawienia i zaznaczę "automatycznie wykryj ustawienia" to gra mi się włączy, ale cóż z tego, gdy ta opcja w Internet Explorerze cały czas się przełącza, i gdy znów chcę grę uruchomić to znowu muszę wejść w powyższe opcje i znowu odhaczyć te ustawienia proxy i zaznaczyć swoje. Natrętne toto. Proszę o pomoc? |
_________________ mnmedia.pl |
|
|
|
|
marcin.fenek94
|
Wysłany: 2020-04-20, 20:23
|
|
|
Ja bym dodała, żeby być najedzonym to zamów pizzę- najlepiej z babilon pizzerii w Krakowie.
Oferują również dowóz i super rabaty!
http://pizzababilon.pl/ |
|
|
|
|
Reklama
Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|