STEGANOS, TOR a brak polaczenia z siecis |
Autor |
Wiadomość |
zed
|
Wysłany: 2009-02-08, 18:18 STEGANOS, TOR a brak polaczenia z siecis
|
|
|
witam,
przepraszam, ze byc moze poruszam temat juz dyskutowany tutaj ale sprawa jest taka:
w zwiazku z tym, ze uzywam Internetu jako miejsca pracy, prowadze rozlegle kontakty biznesowe i prywatne i mam dosc powazne podejrzenie, ze niektore strony oraz adresy emailowe, z ktorych korzystam lub na ktorych wchodze sa w jakis sposob monitorwane przez osoby trzecie lub inne, ktore probuja uzyskac informacje ktore nie powinny ujrzec swiatla dziennego. Dodatkowo zostalem zbanowany na jednym z forum, a zalezaloby mi, aby znow moc sie tam zarejestrowac i to w sekscji zaawansowanej, tylko dla uzytkownikow.
Probowalem korzystac ze Steganosa lub Tora ale za kazdym razem Internet zdycha. Dodam, ze jestem raczej malo bielgy jesli idzie o bardziej zaawansowane rzeczy dotyczace sieci i profesjonalna pomoc od kogos, jak pozysze problemy rozwiazac bylaby bardzo mile przez mnie widziana.
Dodam, ze korzystam z systemu operacyjnego Windows 200 XP oraz z Internet Explorer 7 z rozszerzeniami, uzywam takze programu Outlook Express 6.
Pzdr serdecznie |
|
|
|
|
czesio
Administrator
|
Wysłany: 2009-09-13, 20:09
|
|
|
W takiej sytuacji musisz poszukać jakiegoś szybkiego proxy bądź wchodzić poprzez bramkę proxy. Ale z proxy nigdy nie będzie za bezpiecznie bo zazwyczaj zapisywane są strony na serwerze, na które wchodzimy poprzez proxy. Pzdr |
|
|
|
|
Reklama
Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|