proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
STEGANOS, TOR a brak polaczenia z siecis
Autor Wiadomość
zed 

Wysłany: 2009-02-08, 18:18   STEGANOS, TOR a brak polaczenia z siecis

witam,

przepraszam, ze byc moze poruszam temat juz dyskutowany tutaj ale sprawa jest taka:
w zwiazku z tym, ze uzywam Internetu jako miejsca pracy, prowadze rozlegle kontakty biznesowe i prywatne i mam dosc powazne podejrzenie, ze niektore strony oraz adresy emailowe, z ktorych korzystam lub na ktorych wchodze sa w jakis sposob monitorwane przez osoby trzecie lub inne, ktore probuja uzyskac informacje ktore nie powinny ujrzec swiatla dziennego. Dodatkowo zostalem zbanowany na jednym z forum, a zalezaloby mi, aby znow moc sie tam zarejestrowac i to w sekscji zaawansowanej, tylko dla uzytkownikow.

Probowalem korzystac ze Steganosa lub Tora ale za kazdym razem Internet zdycha. Dodam, ze jestem raczej malo bielgy jesli idzie o bardziej zaawansowane rzeczy dotyczace sieci i profesjonalna pomoc od kogos, jak pozysze problemy rozwiazac bylaby bardzo mile przez mnie widziana.

Dodam, ze korzystam z systemu operacyjnego Windows 200 XP oraz z Internet Explorer 7 z rozszerzeniami, uzywam takze programu Outlook Express 6.
Pzdr serdecznie

czesio 
Administrator

Wysłany: 2009-09-13, 20:09   

W takiej sytuacji musisz poszukać jakiegoś szybkiego proxy bądź wchodzić poprzez bramkę proxy. Ale z proxy nigdy nie będzie za bezpiecznie bo zazwyczaj zapisywane są strony na serwerze, na które wchodzimy poprzez proxy. Pzdr

Reklama

Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa

Odpowiedz do tematu