proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Pytanie dotyczące zmiany ip na ip innego kraju.
Autor Wiadomość
Micchaleq 

Wysłany: 2011-07-14, 19:39   Pytanie dotyczące zmiany ip na ip innego kraju.

Witam serdecznie,

Do tej pory i w sumie nadal jestem zielony z tej dziedziny ( sieci ) dlatego też mam do was pytanie o zmiane ip na ip innego kraju.

Aktualnie korzystam z 2 różnych metod ( 3 programów )

1 Metoda - całkowicie skuteczna, ale nie do końca zadowalająca ze względu na małą ilość państw. Jest to program easy hide ip - tutaj nie ma żadnych problemów klikam i się zmienia.

2. Metoda ( bardziej manualna ) - program proxy finder + proxy switcher i tutaj zaczynają się schody. Czasami podłączając się pod proxy jakiegoś Państwa na tej stronie :
http://www.ip-adress.com/ rzeczywiście wyświetla mi się adres tego państwa,
natomiast na stronie http://www.easy-hide-ip.com/ jest cały czas moje stałe ip.
I co jeszcze zauważyłem jeżeli udaje mi się zmienić to ip ( sugerując się easy hide ip ) to ip jest zupełnie inne niż ip proxy.

Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Ponieważ ogólnie to cen do jakiego potrzebuje tej zmiany akceptuje właśnie tylko zmienione ip tak aby były też widoczne inne na tej stronei easy hide ip.

Logicznie wnioskuje, że jest to sprawa proxy, bo czasami zdażało się że dobrze ukrywa moje ip. Ale może muszę jakichś konkretnych proxy szukać?

Proszę o podpowiedz.

Reklama

Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa

Odpowiedz do tematu