ominięcie proxy na serwerze |
Autor |
Wiadomość |
Aligator911
|
Wysłany: 2008-08-07, 11:39 ominięcie proxy na serwerze
|
|
|
Witam. Jestem na praktyce i mam dostęp do komputera lecz niestety cały internet (gg, przeglądarki itp) jest przez proxy. Ostatnio zaczyna mi się nudzić i chciałem sobie w coś pograć przez internet lecz teraz zaczyna się problem gdyż wszystkie inne aplikacje są blokowane.
Czy jest jakiś sposób żeby uruchomić gry typu (kurnik, gryonline na wp lub jakieś konkretne Counter-Strike, LFS itp). Nawet jeżeli by ktoś znał jakiekolwiek tytuły które dałoby się uruchomić przez proxy to byłbym wdzięczny.
Sprawdzałem jeden program do radia internetowego i po wpisaniu adresu proxy i portu zadziałał, lecz we większości programów(gier) nie da się tego wpisać.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
czesio
Administrator
|
Wysłany: 2009-09-13, 20:12
|
|
|
Poproś administratora sieci aby Ci odblokował porty i wyłączył obowiązkowe proxy. Jak nie da rady to ciężko będzie zagrać w coś... |
|
|
|
|
Reklama
Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|