proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
mam problem z tym programem rapidshare co jest nie tak?
Autor Wiadomość
songoku 

Wysłany: 2007-09-21, 19:38   mam problem z tym programem rapidshare co jest nie tak?

mam problem z tym programem rapidshare ,piszą,że wystarczy tylko najpierw free,potem odczekac chwile az sie skonczy odliczać i następnie jest tam na dole takie cyferki lub literki na takim kolorowym tle i przepisujesz je w ten kwadracik pusty i dajesz Download from mirror alpha i pojawi ci się tabelka i dajesz zapisz,a ja tak robię i nie mam tak jest to dziwne np. daje te free ,ale u mnie nie ma żadnego odliczania,i żadnego obrazka z cyframi nic,tylko mam tak az minie tam nieweim z 8 godzin i dopiero mam tak jak pisza,ale musze czekac 8 godzin i wtedy mam tak jak piszą!!!!!!! co jest nie tak niecierpliwie czekam.pozdro!!!!!

[ Dodano: 2007-09-21, 20:40 ]
aha i jescze moge tylko to raz na 8 godzin zrobić i znów czekać!

czesio 
Administrator

Wysłany: 2007-09-26, 10:59   

Bo na rapidshare.com są limity ściągania.

Pzdr

Artur340 

Wysłany: 2007-12-06, 15:13   najlepszy sposob na rapida:DDDDDD

Legalny sposób na konto Premium Rapidshare!
Jeżeli chcesz zdobyą konto Premium Rapidshare, całkowicie legalnie i za darmo? Czytaj dalej...

1. Załóż konto specjalne na stronie www.paypal.com. Kiedy po rejestracji wyświetli się strona, w której proszą Was o dodanie karty kredytowej, wy wówczas klikacie na Anuluj.
Następnie pozostaje tylko aktywacja konta poprzez e-mail.

2. Teraz rejestrujecie sie na tej stronie: http://www.slashmysearch.com/earn/id/65215. Jest to wyszukiwarka internetowa, która płaci Wam za aktywnośą na tej stronie. Po prostu używacie jej podobnie, jak Google.
Za każdą godzinę aktywności na SlashMySearch dostajecie 0,25$, więc trochę cierpliwości i będzieci mogli wykupią sobie konto Premium, gdyż strona automatycznie robi przelew na Twoje konto w PayPalu.

Jak sie zarejestrować?
Wchodzisz na http://www.slashmysearch.com/earn/id/65215 i na dole widzisz taki obrazek z $$$, klikasz na niego i potem następuje standardowa rejestracja. Jest to bardzo proste.

Reklama

Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa

Odpowiedz do tematu