proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jak polaczyc sie przez proxy ! Gra!
Autor Wiadomość
witko2006 

Wysłany: 2007-08-13, 11:38   Jak polaczyc sie przez proxy ! Gra!

Witam!
Gram w gre w ktorej 5-ktorne wpisanie zlych numerow i hasel powoduje blokade na 30 minut!
Posiadam publiczne ip wiec wystarczy ze ktos inny wpisze zle to i mnie blokuje! od 9-22 nie ma szans aby sie zalogowac! Probowalem przez program proxyier czy jakos tak lecz gdy wpisze proxy to program sie nie laczy! dziala on na portach 7171 i nie wiem jak zrobic zeby wlasnie on dzialal przez proxy! nie ma w programie opcji aby uruchomic przez proxy ani zeby proxy dzialalo na okreslonych portach! Prosze o pomoc!

Smoke 

Wysłany: 2007-08-14, 23:04   

Spróbuj pokombinować z Socks...
podobny temat już był na forum np. tu: http://forum.proxy.net.pl...ghlight=systemu

Kebaby.com 

Wysłany: 2007-08-14, 23:16   

Lub przez VPN - np. http://swissvpn.net

witko2006 

Wysłany: 2007-08-15, 09:04   

OK
Dzieki za odpowiedzi.
Mam jeszcze 2 pytanka... sciagnalem te sockscap V2 i 2.38 lecz pisze ze jest nowsza wersja a oficjalna strona padla... czy moze ktos dac upload lub jakis link? Najlepiej na speedyshare :)

I drugie pytanko :czy moge tam wpisac np proxy z tej strony np xxx.xxx.xxx. : 8080? i bedzie dzialac pod porty 7171?

sadam 

Wysłany: 2007-08-22, 20:55   

to zależy ale nie za bardzo wiem od czego. grałem w jakiegoś muda przez różne porty i nie było żadnej różnicy
i służy do wymachiwania Mieczem.

Reklama

Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa

Odpowiedz do tematu