proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Znalezionych wyników: 2
Forum proxy.net.pl, pomoc, ukrywanie i zmiana IP Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Jak polaczyc sie przez proxy ! Gra!
witko2006

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 3967

PostForum: Problemy/Pytania   Wysłany: 2007-08-15, 09:04   Temat: Jak polaczyc sie przez proxy ! Gra!
OK
Dzieki za odpowiedzi.
Mam jeszcze 2 pytanka... sciagnalem te sockscap V2 i 2.38 lecz pisze ze jest nowsza wersja a oficjalna strona padla... czy moze ktos dac upload lub jakis link? Najlepiej na speedyshare :)

I drugie pytanko :czy moge tam wpisac np proxy z tej strony np xxx.xxx.xxx. : 8080? i bedzie dzialac pod porty 7171?
  Temat: Jak polaczyc sie przez proxy ! Gra!
witko2006

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 3967

PostForum: Problemy/Pytania   Wysłany: 2007-08-13, 11:38   Temat: Jak polaczyc sie przez proxy ! Gra!
Witam!
Gram w gre w ktorej 5-ktorne wpisanie zlych numerow i hasel powoduje blokade na 30 minut!
Posiadam publiczne ip wiec wystarczy ze ktos inny wpisze zle to i mnie blokuje! od 9-22 nie ma szans aby sie zalogowac! Probowalem przez program proxyier czy jakos tak lecz gdy wpisze proxy to program sie nie laczy! dziala on na portach 7171 i nie wiem jak zrobic zeby wlasnie on dzialal przez proxy! nie ma w programie opcji aby uruchomic przez proxy ani zeby proxy dzialalo na okreslonych portach! Prosze o pomoc!

Skocz do: