proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Znalezionych wyników: 2
Forum proxy.net.pl, pomoc, ukrywanie i zmiana IP Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: nieprawidłowe IP
artur4444

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 2380

PostForum: Problemy/Pytania   Wysłany: 2007-06-30, 09:08   Temat: nieprawidłowe IP
Mam neostradę bezprzewodową i jak pobieram pliki z rapidshare.com to często mi się dzieje że mam nieprawidłowe IP. Muszę wtedy wyłączyć modem i włączyć. I np. jak wysyłam pliki albo pobieram pliki i gram to nie zawsze mam prawidłowe IP ale jak mam prawidłowe IP to mi się wysyła ale włącza się strona megaclick.com czy coś takiego a chociaż mam prawidłowe IP. Jak np. gram w grę i chcę sobie zagrać w sieci to włączam gra w sieci i od razu mam nieprawidłowe IP. Proszę odpisać co jest przyczyną tego.
  Temat: rapidshare
artur4444

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 2275

PostForum: Problemy/Pytania   Wysłany: 2007-06-16, 06:10   Temat: rapidshare
Przez miesiąc na rapidshare.com uzbierałem 10000 punktów i mam teraz konto premium. I właśnie w tym pytanie. Bo jak miałem konto bez premium to było za 1 pobranie 1 punkt. A teraz jak jest? Czy za 1 pobranie jest 1 punkt, czy za 5mb jest 1 punkt, czy za 1 mb jest 5 punktów i czy jak pobiorę jakiś plik czy mi doda w tedy punkty. Proszę mi jak najdzybciej odpisać.

Skocz do: