Dwa proxy jednoczesnie |
Autor |
Wiadomość |
Levittoux [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-08, 17:57 Dwa proxy jednoczesnie
|
|
|
Opis problemu:
Korzystam z internetu w szkole i musze przechodzic przez proxy szkolne. Nie moge instalowac programow, nie moge wejsc do opcji przegladarki (i dlatego uzywam Mobilnego Firefoxa), ogolnie praktycznie wszystko zablokowane. Chce uzyc drugiego proxy (anonimowego), ale nie przez strone internetowa.
Sciagnalem pluginy do Portable Firefoxa, ale zaden nie odpowiada moim wymaganiom, bo mozna w nich ustawic tylko jedno proxy na raz - mi potrzeba czegos co najpierw przejdzie mi przez to przymusowe, a potem przejdzie przez wybrane przeze mnie anonimowe proxy.
Czy ktos zna jakies rozwiazanie tego problemu?
Jesli nie bedzie to problemem prosze o wyslanie rozwiazania na adres levittoux@poczta.onet.pl, poniewaz to forum tez jest zablokowane i korzystam z proxy anonimyzera przez stronke, ale szybko je blokuja i moze juz drugi raz tu nie wejde.
Dziekuje z gory
Krzysiek |
|
|
|
|
Nazim
Administrator
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Lip 2006 Posty: 208 Skąd: Ukraine
|
Wysłany: 2007-05-09, 19:41
|
|
|
Jesli szkolne proxy obsluguje HTTPS, mozna zrobic tunelowanie:
IP_KOMPUTERA -> Proxy Szkolne -> Proxy Zewnetrzne -> Strona HTTP |
|
|
|
|
Reklama
Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|