proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Ominięcie bana na forum
Autor Wiadomość
Szaq 

Wysłany: 2006-12-10, 10:40   Ominięcie bana na forum

Witam!
Dostałem bana na jednym z forum za wyrażanie wlasnej opini,ktora niestety nie pokrywała się z opinią admina.Niesttey dostałem na IP i nie moge nawet wejśc na stronę główną forum poniewważ wyskakuje mi komunikat:Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację.
Byłem kiedyś adminem na portalu WP w dziale gier on-line i wiem, że istnieje możliwość ominięcia bana na forum.Mógłby ktoś opisać w jaki sposób?Byłbym wdzięczny
PS: Jestem kompletnym noobem w tych sprawach więc prosił bym o szczegółowe info :)

Estel 

Wysłany: 2006-12-10, 17:05   

:arrow: http://proxy.net.pl/ie.html

A gdzie znaleźć adres działąjącej proxy? Chociażby tu:

http://proxy.net.pl/fresh.html

Pozdrawiam

Szaq 

Wysłany: 2006-12-18, 23:34   

Widzialem link ze stroną przez którą móglbym się zalogować na forum nawet jak mam bana na IP..Coś podobnego do wyszukiwarki..wiecie coś moze o tym?

// Edit by Estel

Przeszukaj stronę główną portalu, gdybyś zadał sobie MINIMALNĄ ODROBINę trudu, bez problemu znalazłbyś bramkę PROXY, bo o niej mówisz...

Reklama

Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa

Odpowiedz do tematu