Bramka proxy |
Autor |
Wiadomość |
Nazim
Administrator
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Lip 2006 Posty: 208 Skąd: Ukraine
|
Wysłany: 2006-09-06, 13:53 Bramka proxy
|
|
|
Jesli masz jakies pytania/zastrzezenia co do dzialania bramki proxy, prosze o wpisywanie ich w tym temacie.
Pzdr |
|
|
|
|
qwer [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-09-07, 19:21
|
|
|
Tak generalnie, to nie działa bramka gadu-gadu przez Waszą bramkę. |
|
|
|
|
Haker [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-10-31, 09:01
|
|
|
mam problem z tą bramką mianowicie jak wpisuje jakiś adres np: www.cdaction.pl lub www.wp.pl daje na Idź! i wtedy pojawia się takie coś:
Nie można odnaleźć strony
Strona, której szukasz, mogła zostać usunięta, zmieniono jej nazwę lub jest tymczasowo niedostępna.
--------------------------------------------------------------------------------
Spróbuj wykonać następujące zadania:
Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie.
Otwórz stronę główną proxy.net.pli poszukaj tam łączy do potrzebnych informacji.
Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze.
Kliknij Wyszukaj, aby poszukać informacji w Internecie.
HTTP 404 - Nie znaleziono pliku
Internet Explorer
nie wiem o co chodzi wcześniej wszystko dobrze działało
błagam pomóżcie mi!!! |
|
|
|
|
Sebek5torebek
|
|
|
|
|
Bija
|
Wysłany: 2007-10-23, 13:22
|
|
|
a ja mam pytanie dlaczego nie mogę wejść przez bramkę proxy konkretnie tej strony na strony gdzie podaje się login i hasło aby wejść na dany portal? oczywiście z wejściem na stronę startową nie ma problemu ale dalsze zalogowanie się na stronie otwartej przez bramke proxy jest niemożliwe. dlaczego się tak może dziać? |
|
|
|
|
Kylie
Administrator
|
Wysłany: 2007-10-23, 18:27
|
|
|
Bija napisał/a: | a ja mam pytanie dlaczego nie mogę wejść przez bramkę proxy konkretnie tej strony na strony gdzie podaje się login i hasło aby wejść na dany portal? oczywiście z wejściem na stronę startową nie ma problemu ale dalsze zalogowanie się na stronie otwartej przez bramke proxy jest niemożliwe. dlaczego się tak może dziać? |
A z której bramki proxy korzystasz???? PODAJ ADRES |
|
|
|
|
Lanser
|
Wysłany: 2008-02-24, 11:53
|
|
|
Forbidden
You don't have permission to access /cgiproxy/nph-proxy.cgi/111110A/http/www.kibice.net on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.39 Server at www.proxytie.com Port 80
takie cos mi sie pojawia , jak wpisuje adres forum na którym mam bana na ip .
a na te forum chce jedynie przeglądać co zrobić
pozdr. |
|
|
|
|
Baltazar_von
|
Wysłany: 2008-05-13, 10:26
|
|
|
Mam neostrade i nie mogę wejść na tą stronę: www.fssp.org
Kiedy wchodzę z proxy www.fssp.org to strona nie ładuje się do końca. Nie mogę też kliknąć linka aby móc zobaczyć foto.
Dlaczego tak się dzieje ? |
|
|
|
|
Lu
|
Wysłany: 2008-08-02, 18:10
|
|
|
Czy mając czyjeś ip da się sprawdzić czy korzysta z proxy? |
|
|
|
|
finek
|
Wysłany: 2009-12-29, 14:34
|
|
|
Witam
1. Jak moge przy pomocy waszej bramki sciagac pliki z rapidshare? co tam zaznaczyc,
2. Czy moglibyscie podac jakas legende co do niektorych funkcji ktore sa do zaznaczenia pod ramka do adresu |
|
|
|
|
Reklama
Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa
|
|
|