proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Forum
Autor Wiadomość
ErykFear3 

Wysłany: 2007-12-05, 17:57   Forum

Witam Jestem Nowy i mam problem miałem sobie super forum wszystko ok i nagle pewnego dnia forum całkowicie sie zmieniło styl itp o oczywiście moje hasło i konto dostałem Bana na własnym forum lol xD i teraz pytam sie jak to jest możliwe Adminem tylko ja byłem nie było modów nic !! i forum było założone na Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group :| i teraz mam pytanie czy da sie jakoś odzyskać skradzione forum

Jeśli taki temat istnieje to proszę podać linka z takim tematem i nie będzie problemów

Pozdro i thx

czesio 
Administrator

Wysłany: 2007-12-05, 23:11   

Moze ktoś Ci usunął to forum.. ? Podaj adres gdzie zakładałeś te forum.. ? Może administrator Ci usunął?

Pzdr

ErykFear3 

Wysłany: 2007-12-06, 00:17   

nie strona cały czas istnieje !! bo pisze na niej tak You have been banned from this forum.
Please contact the webmaster or board administrator for more information.
A sam przecież nie mogłem sie zbanować lol chcę teraz jakoś to ominąć żebym mógł sie zarejestrować i odzyskać stare konto na tym forum ;\ bo jakiś gość po prostu zmienił mój nick i hasło i potem mnie zbanował i innych , i może posłużę się taką samą metodą co on tylko jaka to metoda ;D hehe

Kylie 
Administrator

Wysłany: 2007-12-07, 18:39   

ErykFear3 napisał/a:
i forum było założone na Powered by phpBB modified by Przemo

wejdź na forum Przema, zarejestruj się i tam poproś o pomoc, na pewno Ci nie odmówią. http://www.przemo.org/phpBB2/forum/

Reklama

Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa

Odpowiedz do tematu