IP i adrec MAC |
Autor |
Wiadomość |
Jesion [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-04-11, 19:26 IP i adrec MAC
|
|
|
A wiec tak mam kilka pytań:
1. Gram obecnie w gre Cabal na japońskim serwerze jest ona za free ale nie ma wszytkiego, zeby meic wszytko odblokowane trzeba zaplacic w ich walucie, ale japończycy sie wkurzyli i dali bany na europejskie IP czy jest mozliwosc ukrycia mojego Ip zebym mógł grać bez problemowo?
2. Jest tez Cabal w wersji europejskiej ale za nia trzeba placic, jest 7 dniowy trial czy mozna e to jakos obejsc zebym po 7 dniach nie musiał placić?
3. A tu pytanko gram tez w gre AA (Americans Army) i na kilku sewerach mam zablokowany adres Mac i nie moge na nich grac, Jest mozliwosc jakoś zmiany tego czy nie da juz sie tego zrobic? Czytalem wszesniejsze posty i niektóe obczajam ale z tym adresem Mac nie:/
Z góry dziękuje za pomoc, jeżeli by nie udalo sie rozwiazac problemu z AA to chociaż bym prosil o pomoc w Cabalu :) |
|
|
|
|
Smoke
|
Wysłany: 2007-04-12, 08:50
|
|
|
1. Oczywiście, możesz ukryć swoje ip, ale musisz znaleźć odpowiedni serwer proxy (najlepiej japoński i nie transparent) i ustawić jego ip i port w swojej przeglądarce (no chyba, że to nie jest gra na przeglądarkę)
2. ?
3. Maca można zmienić nawet z poziomu Windowsa. Najprościej użyć programu np. tego: http://voila.pl/1h93k/index.php?get=1&f=1 , gdzie wystarczy tylko wpisać nowy adres MAC i naciśnąć Change |
|
|
|
|
mixiu [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-04-12, 11:57
|
|
|
Mam ten sam problem z Cabalem szukalem programu ktory umozliwi zmiane proxy ale niestety sa platne,a z darmowym mam problem bo nic sie niedzieje:D.
Cabal jest typowa gra mmorpg nie w przegladarce |
|
|
|
|
Jesion [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-04-12, 13:38
|
|
|
no włąsnie w tym sęk ze Cabal nie jest na przeglądarke, to jest normalnba gra
[ Dodano: 2007-04-14, 10:40 ]
Czy pomoze mi ktoś wkońcu jak ukryć to Ip zeby w grze mi nie wykrywalo tego? Cabala nie jest na przeglądarke |
|
|
|
|
Reklama
Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|