proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Zewnętrzna poczta blokowana przez proxy
Autor Wiadomość
prymka1
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-07, 11:37   Zewnętrzna poczta blokowana przez proxy

Witam. Mam problem z którym sam nie potrafię sobie poradzic. Byc może ktoś już spotkał się z takim czymś i może mi pomóc. Mianowicie ostatnio mam ograniczenia w korzystaniu z internetu poprzez blokady na serwerze proxy. Między innymi nie mogę korzystac z komunikatorów, aplikacji p2p i przede wszystkim logowac się do zewnętrznych kont pocztowych (poczta.o2.pl, poczta.onet.pl) pojawia się komunikat z serwera "dostęp zabroniony". Próbowałem logowac się poprzez różne anonimowe serwery proxy (głównie z proxy.org), pomaga to jedynie tyle, że komunikat o zabronionym dostępie nie pojawia się wówczas, otwiera się nawet strona logowania, jednak po podaniu loginu i hasła (aktualne i poprawne oczywiście) po kliknięciu na zaloguj nie dzieje się nic więcej,strona powraca do momentu logowania.
Czy istnieje jakaś możliwośc zalogowania się do konta pocztowego?
Dodam jeszcze że mam udostępniony port 80, mimo że nie działają komunikatory i p2p, działa moorhunt (p2m) - wystarczyło wpisac adres proxy w ustawieniach.
Pozdrawiam.

Kebaby.com 

Wysłany: 2007-02-07, 17:52   

Skorzystaj z http://odblokuj.pl - bedziesz mogl sie logowac na poczte.

Pzdr

prymka1
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-16, 09:00   

niestety nie pomaga

Reklama

Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa

Odpowiedz do tematu