proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Osiedlowe przepychanki :(
Autor Wiadomość
stahn 

Wysłany: 2007-08-16, 11:15   Osiedlowe przepychanki :(

Witam natknołem sie ostatnio na ta fajna stronke i moze wkoncu znajda sie osoby z wiedza wieksza niz moja i pomoga mi z tym ze oto problemem :

A mianowicie mieszkam na osiedlu gdzie dostawca internetu porozprowadzal go po mieszkancach net jest fajny szybko smiga niestety to RADIOWKA :-( :-( :-(

i tu zaczely sie klopoty gdy ja sciagalem z RAPIDASHARE to bylo OK ale jak chcialem wejsc i juz ktos sciagal z mojego IP (bo cale osiedle ma to same jak zapene wiecie wada radiowki stale IP ) i jak tu z tym fantem walczyc czy jest jakis "CUD" "SEN" zeby pozmieniac proxy tak np: w mozilli czy w IE aby zaczac sciagac natychmiat :-/ :-|

podobnie ma sie sprawa z MU gdy sciagne plik to potem juz zadnego nie moge bo pisze ze limit wygasl i dopiero na nastepny dzien moge kolejny plik pobierac (wyobrazcie sobie 31 plikow gry !!!!!!!!!! PORAZKA) dostawca neta nic nie chce powiedziec co i czy da sie to zrobic moze za glupi jest nie wiem ale moze cos sie da prosze o pomoc krok po groku najlepiej na GG lub na tym GIT forum

na neostrade mnie nie stac ale tam jest CZAD rozlaczasz sie i lecisz limit ci kolo tylka lata tylko nie piszcie mi kup konto OK jak ktos cos wie to by bylo super

pozdrawiam STAHN :-)

Kebaby.com 

Wysłany: 2007-08-16, 20:45   

Możesz skorzystać z bramek proxy które są na http://murl.pl

stahn 

Wysłany: 2007-08-17, 07:36   

takie bramki wcele nie pomagaja ;/ juz nieraz ich prubowalem i lipa to jest i tyle. w przypadku rapidshare przycisk "FREE" mozna sobie wciska do usranej smierci a na MU i tak jest limit a jakis inny sposob OPROCZ wykupienia konta premium???????

sadam 

Wysłany: 2007-08-22, 20:51   

Mu nie musisz sciagac z rapidshare wystarczy wejsc na strone mu...
http://www.zhypermu.com/
i służy do wymachiwania Mieczem.

Reklama

Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa

Odpowiedz do tematu