Zewnętrzna poczta blokowana przez proxy |
Autor |
Wiadomość |
prymka1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-02-07, 11:37 Zewnętrzna poczta blokowana przez proxy
|
|
|
Witam. Mam problem z którym sam nie potrafię sobie poradzic. Byc może ktoś już spotkał się z takim czymś i może mi pomóc. Mianowicie ostatnio mam ograniczenia w korzystaniu z internetu poprzez blokady na serwerze proxy. Między innymi nie mogę korzystac z komunikatorów, aplikacji p2p i przede wszystkim logowac się do zewnętrznych kont pocztowych (poczta.o2.pl, poczta.onet.pl) pojawia się komunikat z serwera "dostęp zabroniony". Próbowałem logowac się poprzez różne anonimowe serwery proxy (głównie z proxy.org), pomaga to jedynie tyle, że komunikat o zabronionym dostępie nie pojawia się wówczas, otwiera się nawet strona logowania, jednak po podaniu loginu i hasła (aktualne i poprawne oczywiście) po kliknięciu na zaloguj nie dzieje się nic więcej,strona powraca do momentu logowania.
Czy istnieje jakaś możliwośc zalogowania się do konta pocztowego?
Dodam jeszcze że mam udostępniony port 80, mimo że nie działają komunikatory i p2p, działa moorhunt (p2m) - wystarczyło wpisac adres proxy w ustawieniach.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Kebaby.com
|
Wysłany: 2007-02-07, 17:52
|
|
|
Skorzystaj z http://odblokuj.pl - bedziesz mogl sie logowac na poczte.
Pzdr |
|
|
|
|
prymka1 [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-02-16, 09:00
|
|
|
niestety nie pomaga |
|
|
|
|
Reklama
Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|