proxy.net.pl
forum proxy, zmiana ip, serwery proxy FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Łączenie się z serwerami WoW poprzez proxy.
Autor Wiadomość
Kr1s 

Wysłany: 2008-09-19, 21:09   Łączenie się z serwerami WoW poprzez proxy.

Witam. Jestem użytkownikiem Netii i od wczoraj wystąpił u mnie problem z łączeniem się z serwerami World of Warcraft. Problem jest można powiedzieć 'globalny' (wielu użytkowników netii skarży się na oficjalnych forach na tą dolegliwość). Po wysłaniu maila do netii z pytaniem co robić i kiedy można spodziewać się rozwiązania tego problemu, dostałem odpowiedź, że wina leży na łączach międzynarodowych Telii, Netia stara się rozwiązać problem a tymczasowo mogę spróbować łączyć się przez proxy. Problem w tym, że nigdy nie próbowałem się łączyć przez proxy, więc spytam krótko. Jak to zrobić? Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam.

Kris.

kielet 

Wysłany: 2009-01-18, 11:40   

Mam od 2 dni ten sam problem, tylko ze z neostradą... Na oficjalnym forum gry odpowiadają tylko że "pracują nad tym".. i patrząc na daty postów tak pracują już parę miesięcy bez rezultatów...
Czy mógłby ktoś napisać jak łączyć się przez proxy?
Jeśli to pomoże to problem tkwi przy logowaniu się do gry, zatrzymuje się na 'success' i dalej nie idzie, natomiast jeśli wpisać złe hasło to od razu odpowiada że hasło źle wpisane.

Reklama

Dołaczył: 31 Maj 2006
Skad: wwa

Odpowiedz do tematu